Mark LOREM IPSUM


ANTS 1+1=3På scenen går fem dansere med stor fysisk styrke, udholdenhed og baggrunde i street dance, voguing, club dance, martial arts og contemporary dance, der sætter krop og bevægelser på myrenes verden. Musikken er skabt af komponist Turkman Souljah.

Kampen for overlevelse, fællesskab, styrke og sammenhold i et samfund på kanten af katastrofe. Myren er arbejder, ingeniør, kriger og elsker. Den både dyrker naturen, opretholder den biologiske orden og er villig til at gå i døden for fællesskabet. En superorganisme og et organiseret samfund, der får den skandinaviske velfærdsstat til at ligne det rene anarki.

Fortællingen om myrenes liv er historien om de helt store temaer i små størrelser. Hvordan de mest undseelige insekter, som de fleste måske mest ser som en pestilens, i virkeligheden kan vise mennesker vejen frem i en verden præget af grænseløs individualisme og udfordringer, der kalder på kollektive svar. Kunne vi stå sammen som myrerne, var der ikke det, vi ikke kunne løfte sammen.

ANTS 1+1=3 er skabt i tæt dialog med myre ekspert og seniorforsker Hans Joachim Offenberg fra Institut for Bioscience ved Århus Universitet, som bla. er forfatter til bogen ”ants”.

FAKTA:
VARIGHED: 40 minutter
KOREOGRAF: Anastasija Olescuka
DANSERE: Franklyn Kakyire Sarkodie, Ida Holmlund, Miran Ugljen, Thea Thomsen og Naomi Malchau
MUSIK: Turkman Souljah
KOREOGRAFISK KONSULENT: Steen Koerner
VIDENSKABSKONSULENT: Seniorforsker Hans Joachim Offenberg
DRAMATURG: Betina Rex
KOSTUMIER: Julie Hendel Astrup
LYSDESIGN: Peter Bodholdt Løkke, Imre Mark Petkov
FOTOGRAFI: Badi Bahadir Berber, Michael Ortheim
PR & PRODUKTION prfrm – produktion & formidling af scenekunst

PRIS: 30.000 DKK excl. moms. Rabat ved køb af flere forestillinger.


SPILEDATOER:
2022 / 2023

7. - 8. Maj 2022 - Soul Sessions Encounters, Oslo (NO)
18. September 2022 - Horsens Teaterfestival (DK)
19. September 2022 - Samsø
1.-2. Februar 2023-  Baltoppen i Ballerup (DK)


Forestillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og William Demant Fonden, Nordic Culture Point Mobility Funding

TRAILER: Sara Jordan
POSTER: Formal Settings